Поло1 - Официален представител и вносител на продуктите на италианската компания Molinari. Адрес гр. Пловдив, бул. Васил Априлов - изход София /Голямоконарско шосе/, тел.: 032 / 95 01 95,факс: 032 / 64 13 83,e-mail: polo1@plov.net
Начало За нас Продукти Партньори Кафе за офиса За ценители Контакт  За нас

Корените на семейния бизнес на фамилия Molinari се крият още в началото на 19-ти век, когато през 1804 е основана фирмата "Giuseppe Molinari", която за по-малко от 80 години съществуване се превръща в един от доставчиците на двореца Савой.

През 1911 в сърцето на гр. Модена фамилията отваря Cafe, който набира голяма популярност и скоро се превръща в бар Molinari. Успехът окуражава синовете на Джузепе – Алберто и Емилио да закупят през 1944 г. апаратура и фабрика за производство на кафе. С това е поставено началото на дълъг и успешен процес на инвестиране в изследователска работа и нови технологии в опаковката на произвежданите продукти. Наред с това била наложена и утвърдена практика на постоянен и щателен контрол на цялостния производствен процес. Всичко това в комбинация с ефективната организация на персонала и стриктния контрол на клиентската удовлетвореност довели до постоянен растеж на компанията, изразен в налагането й сред световните лидери в производството и разпространението на кафе.

През 1999 компанията получава сертификата UNI EN ISO 9001:2000, а през последните години и следните три сертификата:

  BRC (Британски стандарт на консорциума за продажби на храни на дребно)

  IFS (Международен стандарт за храните)

  PCT (Руски стандарт за храните)


ПОЛО 1
Поло 1 ЕООД е създадена през 1997 г. като от тогава се занимава изцяло с търговска дейност. От 2001 г. е вече официален представител и вносител на продуктите на италианската компания Molinari. Фирмата постепенно налага марката в България благодарение преди всичко на неповторимия вкус на кафето, но така също и на своите обучени търговски представители и умело изградената дистрибуторска мрежа.

Нашата мисия е предлагайки възможно най-добрите продукти, балансиращи между оптимална цена и превъзходно качество, да разширяваме пазарите си и да подсигурим необходимите технически консултации по приложението на предлаганите от нас продукти и техника.

Основните ни цели са предоставяне на качествени услуги и привличане на по-широк кръг от клиенти не само в ХоРеКа и Ритейл сектора. Настоящите ни и бъдещи клиенти са от първостепенна важност. За да са доволни те ние сме подготвени да им предоставим това, което очакват. За лоялност в отношенията "клиент-доставчик" фирмата прилага т.нар. маркетинг на взаимоотношенията, т.е. непрекъснати лични контакти с всеки един клиент. Лоялността на нашите клиенти се гради върху тяхното удобство и удовлетворение.

За реализация на своите цели ние провеждаме политика насочена към:

  Установяване на дългосрочни отношения със стабилни партньори
  Контрол на качеството на предлаганите продукти
  Осъществяване на гъвкава и ефективна ценова стратегия
  Координиране действията на екипа

Стремим се да усъвършенстваме предлаганите услуги чрез:

  Двустранна връзка с всички наши клиенти
  По-бърза реакция, при наличие на корекции в заявките на клиентите
  Поддръжка на собствен автопарк за бърза и безпроблемна доставка на продукти
  Професионално израстване на служителите и квалификация на всички работещи във фирматаНачало | За нас | Продукти | Партньори | Кафе за офиса | За ценители | Контакт
© Caffe Molinari. Всички права запазени.